Hevostoiminta

Hevoset ovat iso osa Peltolan tilaa, hevosia on ollut tilalla vuodesta 1992.

Tilallamme on 6 paikkainen talli, pikkuponien oma kaksio ja lisäksi meillä on pihatto. Uusia tiloja valmistuu hevosmäärän kasvaessa. Meillä on lämmin tallitupa (varustehuone ja taukotila) wc ja kuivaustila. Ratsastuskenttä uusittiin 2016. Tallimme on Suomen ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma.

Pidämme äärimäisen tärkeänä hevosten hyvinvointia ja hevosmiestaitojen oppimista ja opettamista. Panostamme asiakkaiden turvallisuuteen.  Taitava hevosten käsittely lisää turvallisuutta . Tilallamme järjestetään myös kursseja hevosten käsittelyyn ja kouluttamiseen liittyen.

Tilallamme asustaa tällä hetkellä yhteensä 14 hevosta ja ponia. Kaikki ovat ratsuja ja lähes kaikki myös opetuskäytössä.  Hevoset ja ponit ovat ratsukoulutettuja ja  tehtäviinsä sopivia. Tasoltaan vähintään HeB ja esteetkin kaikilta ylittyy. Hevosia löytyy kaiken kokoisille ja monenlaiseen tarpeeseen. Metrisestä ponista aina 175 korkean puoliveriseen.

Ratsastuksen opettamisessa keskitytään hevoslähtöisen hyvän perusratsastustaidon opetteluun , koulu- ja esteratsastuksessa.  Meillä voit aloittaa ratsastuksen aivan alkeista tai jatkaa opettelua omalta tasoltasi eteenpäin. Järjestämme myös valmennuksia ulkopuolisten valmentajien ohjaamina.

Meille ovat tervetulleita ihan kaiken ikäiset ja tasoiset hevosista ja ratsastuksesta kiinnostuneet.